skip to Main Content
Menu

Gastenboek

Facebook reviews

  1 star review  Ik denk niet dat een koe ervan droomt om haar leven vroegtijdig te laten beëindigen en te worden 'herinnerd' in een leren tas. Ik kan me goed voorstellen dat hierdoor iets meer een connectie ontstaat tussen het levende dier en de koe, maar waar het uiteindelijk op neer komt is dat er geld wordt verdiend. Een leren tas van dit merk levert ontzettend veel geld op en de naam doet denken alsof het product om ethische redenen 'beter' is. Laat de koeien lekker grazen en koop een tas zonder dierlijk materiaal! 🙂

  thumb Marieke Vds
  20 July 2018

  5 star review  Vet gave tassen, heb al een compleet eigen stalletje met verschillende koetjes in allerlei maten en kleuren . En accessoires natuurlijk . Mooie kwaliteit, lekker anders en Jeanette is super creatief en flexibel! Voor ieder wat wils en daarom voor iedereen n aanrader ❤️.

  thumb Annette Bakker
  21 May 2016

  5 star review  Tassen zijn in overvloed verkrijgbaar, maar ik ben fan van de tassen van Alittlecowsdream. Ten eerste houd ik van de gebruikte materialen. Te tweede zijn ze van uitstekende kwaliteit. Daarbij zijn ze allemaal uniek: geen tas is hetzelfde. Het oormerk benadrukt dat op een mooie manier. Er hangt wel een prijskaartje aan. Maar omdat je ook ruim de kans krijgt aan te geven hoe jouw tas er uit moet komen te zien, koop je een tas voor het leven.

  thumb Annet Haaksma
  23 December 2016
Back To Top