fbpx skip to Main Content
Menu

Gastenboek

Facebook reviews

  5 star review  Na een hartelijk welkom in Jeannette's 'stalletje' was het direct duidelijk....of eigenlijk helemaal niet.....kiezen zou een flinke uitdaging worden �. Na wat wikken en wegen gevallen voor Rixt49 met lichtblond vachtje. Deze mocht direct mee naar huis �. Maar ja, er hing ook een fantastische langharige hooglander-vacht waar nog veel moois van gemaakt kon worden.... Het idee voor Drin131 was geboren..... Een fantastisch tasje met een gruwelijk hoge aaibaarheidsfactor die een kleine 2 weekjes na m'n bezoek netjes thuis werd afgeleverd. Jeannette, bedankt voor je gastvrijheid & vakmanschap! Ik ben met beide tassen errug blij en kom zeker nog eens terug!

  Bianca Kruys Avatar Bianca Kruys
  4 July 2017

  5 star review  Tassen zijn in overvloed verkrijgbaar, maar ik ben fan van de tassen van Alittlecowsdream. Ten eerste houd ik van de gebruikte materialen. Te tweede zijn ze van uitstekende kwaliteit. Daarbij zijn ze allemaal uniek: geen tas is hetzelfde. Het oormerk benadrukt dat op een mooie manier. Er hangt wel een prijskaartje aan. Maar omdat je ook ruim de kans krijgt aan te geven hoe jouw tas er uit moet komen te zien, koop je een tas voor het leven.

  Annet Haaksma Avatar Annet Haaksma
  23 December 2016

  5 star review  Verliefd!! Op iedere tas en dan een keuze maken. Wat was dat moeilijk. Gelukkig heeft jeanette alle geduld en neemt alle tijd om een mooie nieuwe vriendin uit te laten kiezen. Mn oog laten vallen op Greetje en met wat kleine aanpassingen mocht ze mee naar dr nieuwe stal. We gaan samen heel veel plezier hebben met vele uitstapjes.....tot gauw want Greetje alleen is natuurlijk geen optie.. #watbenikverliefdopdezegeweldigetassen!!

  Marjolijn Schaaders Avatar Marjolijn Schaaders
  21 May 2016
Back To Top