Open Stal

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de Alittlecowsdream stal en zou je wel eens willen komen kijken waar al die mooie koetjes ter wereld komen? Nou, dat is geen probleem hoor! Heel regelmatig staan de deuren van de stal wagenwijd open, een Open Stal dus!! Iedereen is dan van harte welkom om op kraamvisite te komen en te zien waar het allemaal gebeurt. In onze oergezellige stal staat dan voor de gelegenheid heerlijke taart klaar (in plaats van beschuit met muisjes) en wordt er een lekker bakkie koffie of thee geschonken.
Je kunt onze uitgebreide veestapel komen bewonderen, grote kans dat er een klik is met één van de koetjes, want ze staan allemaal te trappelen om geadopteerd te worden en samen met jou de wijde wereld in te trekken.
Bij het zien van al die mooie vachtjes en huiden kun je zelf ook zo maar, heel spontaan, erg creatief worden. Het gebeurt dan ook regelmatig tijdens een Open Stal dat de meest mooie combinaties van vachtje en huiden tot stand komen. Een combinatie waaruit voor jou een perfect koetje wordt geboren, een vriendin voor het leven! Dus .............. hou de agenda in de gaten en kom gezellig kijken bij ons in de stal!!