Gastenboek

Laat hieronder een bericht achter in ons gastenboek.


naam: 
e-mail: 
homepage URL: 
bericht: 
typ over: 
code:

01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 |  > |  >> 
door:Chantal
op:dinsdag 23 mei 2017 (11:43)
bericht:In overleg met Jeanette draag ik nu een droom van een Sjoukje (271) .
Sjoukje moest naast een schoonheid ook erg praktisch zijn, omdat ik in verwachting ben en dus heel veel spullen ga moeten meesleuren.. Aan alles werd gedacht: extra opbergruimtes, (baby)flessenhouder en verstelbare schouderband (voor aan de kinderwagen) en extra lange schouderbanden voor draaggemak.

Naast praktisch is (mijn) Sjoukje echt prachtig en enorm makkelijk te combineren omdat ze uit zoveel kleuren gemaakt is. Voor een fashionista erg handig dus.

Het enige nadeel wat ik kan bedenken is; dat het moeilijk is om het bij 1 koetje te houden. Volgens mij leven ze in kuddes ;)

Nogmaals bedankt Jeanette voor de liefde en vakmanschap waaruit mijn Sjoukje duidelijk gemaakt is.

door:Annelous Haver
op:maandag 27 februari 2017 (13:44)
bericht:Afgelopen donderdag mijn nieuwe tas gekregen.
Eerst al een mooie Greetje als handtas gekocht enkele maanden geleden.
Toen besefte ik opeens. Ik heb nog een mooie werktas nodig.
En mijn verjaardag kwam er aan. Aan iedereen gevraagd bij te dragen aan een Jacob.
Ik appte Jeanette of zij nog een soortgelijke tas als de Jacob 114 had.
Er gingen wat appjes heen en weer over de vorm en stof en nu heb ik de prachtige JAcob124 thuis. Ze is prachtig en ik geniet ervan haar elke dag mee naar werk te nemen.
Dankjewel Jeanette!!!!

door:Sybillla
op:zondag 19 februari 2017 (10:10)
bericht:Lieve Jeanette,

Dank je wel voor mijn nieuwe vriendin Sjoukje....wat is ze mooi!!!

Fijn dat ik nu eindelijk een tas hebt, die mooi is, zacht is, niet verveeld, en veel complimenten over krijg!!!

Dank je voor goede zorgen,
Sybilla Coaching

door:Anneke Otto
op:donderdag 2 februari 2017 (12:06)
bericht:Hoi Jeanette,
Het heeft even geduurd , maar hier dan het berichtje.
Begin januari heb ik een super mooie tas binnen gekregen !!! Greetje met een mooi Schots hoogland vachtje !!! Ik ben er super blij mee. Alles speciaal voor mij gemaakt, met de vakken die ik graag wilde.
Een aanrader om hier je stoere tas te kopen.
Bedankt Jeanette !!!

door:Eef
op:woensdag 1 februari 2017 (19:13)
bericht:Hai!
Soms is het tijd om jezelf eens te verwennen en geloof me, ik had een goede reden!

Daarom heb ik contact opgenomen met Jeannette want het was echt tijd voor een nieuwe tas. Na wat appjes heen en weer gestuurd te hebben, hebben we gebeld en is de keus gevallen op een Greetje, van zwart leer met een mooi zwart vachtje, met hier en daar wat witte haartjes.
Jeannette heeft de tas heel snel in elkaar gezet en verzonden, zodat ik Greetje binnen een week in huis had! En yep: in 1 klap verliefd! En niet zo'n beetje ook!

Greetje is echt een geweldige tas, lijkt ergens op een traditionele handtas maar is zoveel stoerder! Er kan veel in, maar het is geen enorme hutkoffer. Mocht je daar naar op zoek zijn, dan zou ik een wat groter type tas aanraden. Heel fijn aan deze tas vind ik de hele kleine vakjes aan de zijkanten, eerst zei ik tegen Jeannette dat die voor mij niet op de tas hoefden, maar zoals zij zei zijn ze inderdaad erg handig voor een lippenbalsem of een boodschappen briefje , heb ik inmiddels ontdekt!
Aan de binnenkant heeft Greetje in het grote vak op mijn verzoek een groot vak , afsluitbaar met een drukknoopje, ook heel handig weet ik inmiddels! Aan de buitenkant zit nog een groot vak dat je kunt dichtritsen, ook heel handig.


Aan de buitenkant van de tas heeft een Belt met dezelfde huid inmiddels een vast plekje veroverd, zo stoer.. ik weet nu echt niet meer welke kant van de tas ik gaver vind: de kant met de vacht, of de " achterkant" met Belt eraan!

Omdat ik mezelf echt eens goed mocht verwennen, zoals ik al aangaf, heb ik ook een bijpassende Knip besteld en ook die is precies zo geworden als ik hoopte, echt vet!

Mocht je twijfelen aan de aanschaf van bijvoorbeeld en tas : ik kan alleen maar zeggen : doen! Ik heb al meerdere spullen van dit fijne merk en eigenlijk worden ze in gebruik alleen maar mooier.
door:Marijke
op:woensdag 14 december 2016 (21:58)
bericht:Het verhaal van Sjoukje263 & Twie13 | 14-12-16

Twee weken geleden heb ik in de stal gezocht en gezocht en uiteindelijk de basis gevonden voor een uitbreiding van de 'kudde'. Het was passen en meten, maar het is Jeanette gelukt om uit een Sjoukje te maken van een wat 'krappe lap'.

Vandaag heb ik kennis gemaakt met een prachtige groene Sjouk. Geweldig: wat een super gave tas! Kleur, maat en ontwerp, maar vooral het leer: lekker licht en soepel. Nu hoef ik niet meer met 2 tassen op stap. In de Sjouk passen mijn iPad, waterfles, portemonnee en alle losse spulletjes gaan natuurlijk in mijn eigen gemaakte tasorganizer!

O ja, niet vergeten: Twie13 in zwart en groen voor make-up en pennen. Jeanette was zo slim om deze te maken van het zwarte leer van mijn Greet en het groene van Sjouk, zodat ik Twie bij allebei de tassen kan gebruiken.

Bedankt Jeanette! Echt vakwerk!

door:Dagmar
op:maandag 19 september 2016 (18:39)
bericht:Mijn tas heet Sjoukje 62. Ze vergezelt me nu zo'n 7 jaar denk ik.
Destijds liefde op het eerste gezicht. Ik moest en zou haar adopteren. Het is een perfecte match. Ze verstouwt alles wat ik erin stop met gemak. Volgens mijn collega's is het net een Mary Poppins tas. Er komt van alles uit: paraplu...yep, aspirines...yep, pleiters, sjaal, laptop...met gemak...incl. Adapters...ook die passen erbij. Ze heeft twee zijvakjes...voor mijn sleutels en toegangspasjes.
Sjoukje gaat regelmatig door de x-ray...hier en daar🌎..vliegtuig 🛫in en 🛬uit. Ze mag altijd mee. 🏝Ik word aangesproken over haar bijzonder unieke uiterlijk...en het oorlabel verraad het land van mijn herkomst 😏 Ook al wil ik soms wegduiken voor mijn medelander.

Na al dat gesjouw wereldwijd en soms ook door een fikse regenbui.☔️⛈☀️🌨.. deert Sjoukje niet. Ze wordt alleen maar mooier.
Vandaar dat ze binnenkort gezelschap krijgt van Stien. Mijn agenda....in de maak bij Jeanette. Stieneke wordt mooi cognacbruin van kleur. Ik kan niet wachten tot Stieneke meegesjouwd wordt in Sjoukje en ook airmiles gaat maken.
Een bijzonder duo. Ik heb nog overwogen een andere tas te kopen...Maar daar ben ik blijkbaar nog niet aan toe. Sjoukje62 vind ik nog steeds voor mij de mooiste en ideaalste tas. 😀

door:Cindy
op:zaterdag 17 september 2016 (21:14)
bericht:Jaren geleden zag ik voor het eerst een koetje bij een vriendin van me. Vanaf dat moment zocht ik ongeduldig naar een excuus om mezelf ook zoiets prachtigs cadeau te doen.
Enkele maanden geleden ben ik op bezoek gegaan bij Jeanette. Ik heb m'n ogen uitgekeken naar al het mooie bestaande werk én de enorme hoeveelheid aan mogelijkheden voor een nieuw te ontwerpen koetje. Door alle professionele inzichten en hulp is mijn ideale koe ter wereld gekomen: Dikke Greet! Weken heeft ze in de doos op m'n kast gestaan, wachtend tot m'n opleiding afgerond was en ik mezelf Tolk Nederlandse Gebarentaal kon noemen. Als ik het even niet meer hield pakte ik de doos, snoof ik die heerlijke geur van leer op, bewonderde ik ons in de spiegel en zette ik met veel moeite de doos weer terug op de kast. Na een maand of twee was ik dat zat, Dikke Greet belande op een lage kist waardoor ik eindeloos naar haar kon gluren én haar kon ruiken!
Twee weken geleden heb ik m'n scriptie met een dikke vette voldoende afgerond: Ik ben geslaagd! Diezelfde dag nog ben ik naar boven gerend om Greet op te halen. We hebben inmiddels al een aantal uitstapjes gemaakt, aankomende week hebben we samen onze eerste opdracht als Tolk. Ik kan niet wachten!

door:Corine Luijendijk
op:zaterdag 9 juli 2016 (15:11)
bericht:Om de 'bijna vakantie' te vieren heb ik mijzelf maar een mooie tas cadeau gedaan. Ik zal goed voor "Greetje392" zorgen. Bedankt Jeanette voor de mooie handgemaakte tas! Wat maak je mooie spullen van leer en koeienvachten! Echt een aanrader voor een unieke tas.

door:Greetje Boor
op:vrijdag 8 juli 2016 (09:05)
URL:http://www.gloaglass.nl
bericht:Afgelopen zaterdag morgen stonden mijn Sjoukje 227 met Buit en Greetje 207 op de uitkijk in de deuropening. Een nieuwe koe, een stier in dit geval, was onderweg om mijn stalletje met Alittlecowsdream koeien verder te vullen. Teun 31 is veilig aangekomen en is met open armen door mij ontvangen. Jeanette, je het AL mijn wensen ook deze keer weer weten te vertalen naar een TOP tas. Teun 31 is van prachtig bruin grijs ruig leer en heeft een vacht met kale plekken. Een stoer jochie, die gaat het vast naar zijn zin krijgen bij mijn andere koeien uit de Alittlecowsdream stal. Bedankt Jeanette, je verstaat je vak als geen ander!

01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 |  > |  >>