3 juli 2018 - Zondag 19-08 is er weer Open Stal, dan zijn alle koetjes weer lekker uitgerust na hun welverdiende vakantie en helemaal klaar voor een nieuw stalletje, misschien wel bij jou! Tussen 11 en 17 uur kun je komen en koffie en de overheerlijke appelkoeken van De Eerlijke Keuken van Yvon staan klaar!

Kom gezellig in de stal!!

Adres: Artfarm, atelier 6
Rustenburgerweg 126
Heerhugowaard8 juni 2018 - Zaterdag 16 juni is het weer zover, de staldeuren van Alittlecowsdream gaan dan open en je kunt dan lekker een zomertasje uitzoeken. Iets leuks kleins, wat je lekker kunt omhangen, of een schoudertasje waar precies je vakantie spulletjes in kunnen. Mooie beige, grijs- en olijftinten met blonde vachtjes, om heel verliefd op te worden. En.... je kunt dan ook meteen nieuwe rugtas Sterre passen, ze is er in 4 maten, van heel groot tot baby! En Yvonne, van De Eerlijke Keuken van Yvon maakt heerlijk gezonde appelkoeken!!

Kom gezellig in de stal!!

Adres: Artfarm, atelier 6
Rustenburgerweg 126
Heerhugowaard

Tussen 11 en 17 uur.

16 april 2018 - 06-05-2018

Een betere dag voor de komende Open Stal kon ik niet bedenken: 6 mei, de laatste zondag vóór Moederdag! Laat jouw lief gewoon deze uitnodiging zien en stel hem een gezellig dagje Noord-Holland voor! Bij Alittlecowsdream kun je lekker koffie en een gezond taartje eten en je moederdag kado uitzoeken: jouw ultieme koetje waar je al zo lang heimelijk naar kijkt!
Omdat bijna moederdag is, mag je alleen op die dag een extra kado uitzoeken, een speciale moederdag-actie. Bij elke 150 euro die je besteedt, krijg je een shoptegoed van 25 euro. Kies je bijvoorbeeld voor een Rixt, dan mag je een Twie helemaal kado meenemen, hoe leuk is dat??
Meld je snel aan op dit evenement, en kom met je lief, je kinderen, je vriendin of je buurvrouw, het shoptegoed is ook overdraagbaar!

Wanneer? 06-05-2018 tussen 11 en 17 uur
Waar? Rustenburgerweg 126 Heerhugowaard, Artfarm Atelier 6

20 februari 2018 -  26 mei 2018

De Fair met Flair in de Jacobshoeve in Well-Ammerzoden, voor de tiende keer wordt ie gehouden dit jaar en wel op 26 mei 2018! Aangezien Alittlecowsdream dit jaar ook 10 jaar bestaat leek het me een leuk idee om dit jaar in de Jacobshoeve te komen. Een super leuke fair, georganiseerd door Brigitte en Dina op het prachtige terrein van de Jacobshoeve. Kijk voor een impressie op dejacobshoeve.nl.
                                     20 februari 2018 -  14 en 15 april 2018

                   
PURO LIFESTYLE EVENT HARBOUR CLUB AMSTERDAM

In de prachtig gelegen Harbour Club in Amsterdam wordt 14 en 15 april het Puro! Lifestyle Event gehouden.
Het Puro! Lifestyle Event is een lifestyle evenement waar ondernemers in het exclusieve segment exposeren met luxe producten op het gebied van wonen, kunst, juwelen, beauty, fashion, automobiel, exclusieve wijnen, gastronomie en...... tassen! Dit alles in een stijlvolle ambiance, onder het genot van uitmuntende catering  en vermakend entertainment. Kortom: proeven, ruiken, kijken, luisteren en genieten! Meer informatie op: www.puroevent.nl

6 februari 2018 -  
                        
20 en 21 mei

Jaaaaaa daar is ie weer, het gezelligste evenement van het jaar, de Appelparade!!! In het pinksterweekend, 20 en 21 mei, op het prachtige landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek. Heb je zin in een dagje feelgood? Op de Appelparade zit het er vol mee!!! Alittlecowsdream is er ook weer, dus kom gezellig langs! Alle verdere info vind je op www.appelparade.nl.
5 februari 2018 -  
         1e presentatie 2008             Open Stal Middenweg                     Nieuw atelier Artfarm 2014
                                                               2008-2014   


1 april 2018 

10 JAAR ALITTLECOWSDREAM - FEEST IN DE OPEN STAL!!!

Niet te geloven, wat vliegt de tijd! 1 april aanstaande bestaat die kleine koeiendroom van mij gewoon 10 jaar!! 
10 jaar waarin in ik een enorme diversiteit aan 'koetjes', tassen en accesoires van buffel leer en koeienhuid op de wereld heb gezet, die allemaal uniek zijn! Je herkent ze aan hun unieke oormerk en zolangzamerhand kom je ze in heel Nederland en ook daarbuiten steeds vaker tegen. 
Ik ben er trots op, op al mijn koetjes, maar vooral ook op het gevoel dat ze de gebruikster (en -er!) geven: je loopt tenslotte niet met ZOMAAR een tas. Je loopt met Greetje of Sjoukje aan je arm, een vriendin voor het leven! Kom je iemand in het wild tegen die óók een Alittlecowsdream-tas heeft, schept dat een band en een reden voor een praatje. Super leuk vind ik dat, mensen via mijn tassen met elkaar verbinden. 
Dat verbinden gebeurt ook regelmatig in mijn atelier in de Artfarm aan de Rustenburgerweg 126 in Heerhugowaard, waar ik sinds 4 jaar gevestigd ben. Vrouwen komen elkaar 'toevallig' tegen, maar blijken vaak precies de raakvlakken te hebben, die op dat moment nodig zijn. Heel gek, maar het sterkt mij enorm in het gevoel dat ik zo op de juiste weg ben. 

Goed, 1 april 10 jaar Alittlecowsdream dus. Als dat geen reden voor een feestje is!!!

Het wordt een heel speciale, feestelijke Open Stal, op zondag 1e paasdag, met allerlei leuke acties en gezelligheden. 
En ik zou het super super super leuk vinden als al mijn trouwe koe-liefhebberinnetjes hierbij zijn! Vandaar dat ik de uitnodiging nu al verstuur, zodat je hem in je agenda kunt blokken. 

Tijdstip zoals vertrouwd: tussen 11 en 17 uur. 
   

Atelier in de Artfarm in huidige vorm, een heerlijke plek om te werken en mensen te ontvangen. 


2 februari 2018 -                                
15 januari 2018 -                                           

28 januari 2018

De laatste zondag van de maand is het weer zover, dan is de stal van Alittlecowsdream de hele dag open en kun je lekker zonder afspraak binnenvallen. Een ideaal moment als je wat verder weg woont en toch heel graag die stoere tassen en accessoires eens in het echt wilt bekijken. Je kunt in mijn atelier alle modellen zien en vergelijken en ook alle huiden en vachten zien die ik op voorraad heb. Zo kun je ook zelf de materialen uitkiezen waar jouw tas van gemaakt mag worden. Dus trommel wat vriendinnen bij elkaar, neem je mannetje (en je kids) mee en rijd op zondag 28 januari gewoon gezellig naar de Artfarm. De koffie en lekkere (gezonde) taartjes staan voor je klaar, tussen 11 en 17 uur!


20 augustus 2017 -

\"\"

Een jubileum dit jaar voor Alittlecowsdream: Voor de tiende keer op rij kun je de Alittlecowsdream koetjes vinden op VT Wonen&Design Beurs. Een prachtige beurs waar je alles op het gebied van Wonen en unieke ontwerpen kunt vinden, dus Alittlecowsdream voeit zich hier al jaren als een vis in het water ehhhh..... koe in de wei:)!! 
Dit jaar in een helemaal nieuwe shopping hal met alleen maar leuke spullen! Meer informatie volgt. 


«« | « | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | » | »»